SZÜRKE SZINTEREZETT ASZTAL

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Sima európai dizájn

A fúziós asztal letisztult kivitelét egy szilárd, masszív, csiszolt rozsdamentes acél térkeret (Space Frame) adja, amely biztosítja azt a teherbírást és stabilitást, ami ahhoz szükséges, hogy a helyén tartsa a játék lelkeként működő, egy darabból álló pala felületet. Minden biliárd kiegészítő tökéletesen tárolható az Iwan Simonis posztóval fedett játékfelületen, anélkül, hogy bárki tudná, mi bújik meg az étkezésekkor, tárgyalások alkalmával használt asztallap alatt.

Szabadalmi függő zsebtervezés

Az egyedülálló sík zseb rendszerrel minden biliárd kiegészítőt, a dákókat, a háromszöget és még a golyókat is az asztallapon lehet tárolni, az étkezések illetve a megbeszélések során, mialatt a játék szünetel. A zsebek olyan speciális elasztikus anyagból készültek, amik az asztal alá nyúlnak, ha golyók kerülnek bele, de visszatérnek eredeti sík pozíciójukba, amikor a golyókat kiveszik. A játék végeztével sávszerű fémdarabokat lehet a 6 zseb fölé húzni, amik lehetővé teszik a golyók tárolását anélkül, hogy a golyók kinyújtanák az elasztikus zsebeket.

Játék? Bármikor!

Az egyedülálló megoldások lehetővé teszik a kiegészítők asztalon való tárolását. Az üres tér a posztó és a tető között tökéletesen tárolja a dákót és a keretet. A különleges függő zsebtervezésnek és a rugalmas anyagnak köszönhetően a labdákat a zsebekben tárolhatjuk anélkül, hogy kinyújtanák azt.

Szabadalmi Easy Lift rendszer

A speciális rugókkal ellátott easy-lift rendszer lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel hozzáadja az étkező asztal magasságához (75cm) azt a 7,5cm-t, ami az optimális játékhoz szükséges.

A rendszer nem igényel semmilyen karbantartást, és szabadalmaztatott önzáró tulajdonsága biztosítja a megfelelő szintezést, a maximális stabilitást és szilárdságot a fúziós asztal megemelt helyzetében is.

Asztal méret

  • 2,30m X 1,34m; magasság: 0,75m

Játékfelület

  • 1,92m X 0,96m

Helyigény

  • 4.90 m x 3.95 m (Standard & Pro-Cup Aramith kiegészítőkészlettel)
  • 4.38 m x 3.42 m (Premium Aramith kiegészítőkészlettel)

Fémkeret színe: Aluminium/Fényes:30% (szatén)


Letöltés: Dessins et cotes Fusion copie