Rólunk

A belga SALUC SA gyártócég  magyarországi kizárólagos képviseleteként az a cél vezérel minket, hogy egy különleges élményhez juttassuk az ügyfeleinket a termékeinken keresztül: a játék öröméhez. Mindezt egy olyan dizájn biliárd asztalon, amely  azontúl, hogy ügyfeleink ízlése szerinti konfigurációban, egyedi gyártásban készül el, csodálatosan öltözteti megrendelőink étkezőjét, nappaliját a modern otthoni környezetben, vagy akár az irodáját egy stílusosan berendezett munkahelyen, tárgyalóban.

Gyártónk, a SALUC SA, az Aramith csoport tagja, amely 85 éve készít olyan termékeket, amelyek valamilyen értéket közvetítenek a vásárlói számára.. Az 1923-as cégalapítás óta olyan minőségi termékek fejlesztése áll a fókuszban, amelyekkel mindig alkalmazkodni tudott  a megrendelők folyamatosan változó életstílusához. Az ügyféligények időben történő meghallgatása és azok elemzése elemzése  teszi lehetővé, hogy a csoport olyan megoldásokkal rukkoljon elő, amelyek valódi trendeket képesek teremteni.

Az Aramith csoport számára az elsődleges fókusz az ügyfelek életstílusa, valamint az akár generációkat a játékon keresztül összekapcsoló közös élmény: akár az otthon kényelméhez, akár a munkahelyi környezethez adaptálva a megoldásait.

A fúziós asztal az otthoni étkezésekhez, valamint a modern irodai légkörbe integrálva kínál egy teljesen újszerű koncepciót: egy egyedi terméket, amely összehozza az embereket. A forradalmasított modern kialakításával a fúziós asztal az otthoni illetve a munkahelyen történő kikapcsolódásnak egy teljesen új dimenzióját valósítja meg: annak a lehetőségét, hogy kicsit kikapcsolódjon és lazítson munka után, vagy akár közben… Amikor a legtöbb ember sok-sok órát tölt naphosszat a számítógép előtt, kellemes feltöltődést jelent 1-2 óra játék a családdal, barátokkal, kollégákkal, esetleg üzleti partnerekkel.

Az Aramith csoportnak óriási élményt jelentett a fúziós asztal létrehozása: csak remélni tudjuk, hogy Önnek legalább ekkora örömben less része az asztal használata közben!