CSISZOLT ROZSDAMENTES ACÉL ASZTAL

[:hu]

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Sima európai dizájn

A fúziós asztal letisztult kivitelét egy szilárd, masszív, csiszolt rozsdamentes acél térkeret (Space Frame) adja, amely biztosítja azt a teherbírást és stabilitást, ami ahhoz szükséges, hogy a helyén tartsa a játék lelkeként működő, egy darabból álló pala felületet. Minden biliárd kiegészítő tökéletesen tárolható az Iwan Simonis posztóval fedett játékfelületen, anélkül, hogy bárki tudná, mi bújik meg az étkezésekkor, tárgyalások alkalmával használt asztallap alatt.

Szabadalmi függő zsebtervezés

Az egyedülálló sík zseb rendszerrel minden biliárd kiegészítőt, a dákókat, a háromszöget és még a golyókat is az asztallapon lehet tárolni, az étkezések illetve a megbeszélések során, mialatt a játék szünetel. A zsebek olyan speciális elasztikus anyagból készültek, amik az asztal alá nyúlnak, ha golyók kerülnek bele, de visszatérnek eredeti sík pozíciójukba, amikor a golyókat kiveszik. A játék végeztével sávszerű fémdarabokat lehet a 6 zseb fölé húzni, amik lehetővé teszik a golyók tárolását anélkül, hogy a golyók kinyújtanák az elasztikus zsebeket.

Játék? Bármikor!

Az egyedülálló megoldások lehetővé teszik a kiegészítők asztalon való tárolását. Az üres tér a posztó és a tető között tökéletesen tárolja a dákót és a keretet. A különleges függő zsebtervezésnek és a rugalmas anyagnak köszönhetően a labdákat a zsebekben tárolhatjuk anélkül, hogy kinyújtanák azt.

Szabadalmi Easy Lift rendszer

A speciális rugókkal ellátott easy-lift rendszer lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel hozzáadja az étkező asztal magasságához (75cm) azt a 7,5cm-t, ami az optimális játékhoz szükséges.

A rendszer nem igényel semmilyen karbantartást, és szabadalmaztatott önzáró tulajdonsága biztosítja a megfelelő szintezést, a maximális stabilitást és szilárdságot a fúziós asztal megemelt helyzetében is.

Asztal méret

 • 2,30m X 1,34m; magasság: 0,75m

Játékfelület

 • 1,92m X 0,96m

Helyigény

 • 4.90 m x 3.95 m (Standard & Pro-Cup Aramith kiegészítőkészlettel)
 • 4.38 m x 3.42 m (Premium Aramith kiegészítőkészlettel)


Letöltés: Dessins et cotes Fusion copie_0[:en]

PRODUCT FEATURES

Sleek European design
The Fusion table’s sleek design uses a rigid massive brushed stainless Space – Frame to accommodate the strength and stability required to hold the single piece slate playing surface in place. All of the pool accessories will fit on the table without anyone ever knowing what lies under the table leaves.

Patent pending pocket design
In order to fit everything in the Fusion table’s 4 ½” / 115 mm narrow top, a unique solution was created for the pockets. Using hi-tech nylon stretch cloth with memory, the patent pending pockets stretch out when they collect balls, and revert to their 1/8” / 3 mm thickness after the game.

Ready to play anytime
Unique solutions allow the accessories to be stored on the table. The void between the tops and the slate stores cues and racks. Unique patent-pending Ball-Slides move above the stretch cloth to allow balls to be stored right in the pockets without stretching out.

Patent pending Easy-Lift system
The optional spring assisted Easy-Lift system allows to raise the Fusion table with minimal effort adding 3” / 75 mm from standard 29.5” / 75 cm dining height to optimal playing height.

The system requires no maintenance and has a patent pending auto-lock auto-level feature assuring perfect leveling, and maximum stability & steadiness to the Fusion table in its upper position.

Table outside dimensions

 • 2.30 m x 1.34 m ; height : 0.75 m
 • 52.8” x 90.6”; height : 29.5”

Playing area

 • 1.92 m x 0.96 m
 • 37.8” x 75.6”

Optimal room dimensions*

 • 4.90 m x 3.95 m
 • 192” x 154”
 • (*)With Standard & Pro-Cup Aramith accessory kits.

Minimal room dimensions*

 • 4.38 m x 3.42 m
 • 171” x 134”
 • (*) With Premium Aramith accessory kit.


Download: Dessins et cotes Fusion copie_0[:]