Minőség

LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ALKOTÓELEMEK

Biliárd asztalainkat a legkiválóbb és legmodernebb alapanyagokból gyártjuk. Szigorú válogatás után, a legjobb minőségű fa, természetes kő, palakő és fém anyagokat szerezzük be megbízható, nívós beszállítóktól.

Az asztalok a saját belga gyáregységeinkben készülnek.

MAGAS SZÍNVONALÚ PRECÍZIÓS GYÁRTÁS.

A legkorszerűbb gépekkel való gyártásnak köszönhetően a fúziós asztalok összeszerelése rendkívül precíz. A fa részeket CNC gépekkel munkálják meg, és többrétegű lakozással tökéletesítik.

SÍK ZSEB RENDSZER (MINDEN JOG FENNTARTVA)

Az egyedülálló sík zseb rendszernek köszönhetően minden biliárd kiegészítőt, a dákókat, a háromszöget és még a golyókat is az asztallapon lehet tárolni, az otthoni étkezések illetve az irodai tárgyalások során, mialatt a játék szünetel. A zsebek olyan speciális elasztikus anyagból készültek, amik az asztal alá nyúlnak, ha golyók kerülnek bele, de visszatérnek eredeti sík pozíciójukba, amikor a golyókat kiveszik. A játék végeztével, mielőtt az asztalt az alacsonyabb (étkező, tárgyaló) magassági pozíciójába állítjuk, ill. az  asztallapokat ráhelyezzük, a vízszintesen mozgatható fémsíneket a 6 zseb fölé lehet húzni, amik lehetővé teszik a golyók tárolását anélkül, hogy a golyók kinyújtanák az elasztikus zsebeket.

K66 FAL

A fúziós biliárdasztal K66-os falakkal van felszerelve, ami az egyik legkiválóbb visszapattanási képességéről híres, ez tökéletes pontosságot eredményez játék közben.

SIMONIS POSZTÓ

Az asztalunk egy darabból álló, Brazíliából importált palakövét a világhírű Iwan Simonis posztóval borítják a belga szakembereink, aprólékos kézi munkával. Ez a posztó garantálja a megfelelő sebességet, sima gurulást, egyszerű karbantartást és hosszú élettartamot. Az Iwan Simonis posztó, amit 50 országban értékesítenek világszerte, általános választás a magas szintű biliárdjátékokhoz.

Egyik posztógyártó sem szerepel annyit a világversenyek felszerelésében, mint a Simonis, hivatásos játékosok és amatőrök egyaránt kedvelik.

A Simonis a bajnokok posztója, melynek segítségével a legmagasabb szinten élvezheti a játékot, hiszen ez segít kihozni Önből a legjobbat.

SZILÁRD SPACEFRAME KONCEPCIÓ

Az egyedülálló acél Space Frame (térkeret) kivitelezés, mely magába foglal egy szintező rendszert, egyszerű és pontos összeszerelést biztosít.  Szemben a fa biliárdasztalokkal, a szilárd SF rendszer elkerülhetővé teszi a későbbi szintkorrekciót, mivel teljes mértékben ellenáll a szoba hőmérsékletének illetve páratartalmának.