Hogyan válasszunk pingpongasztalt?

Az RS Barcelona kínálata viszonylag könnyen áttekinthető, az alábbi szempontok átgondolása azonban segít a megfelelő asztal kiválasztásában. Bármelyik típus mellett döntünk, egészen bizonyos, hogy a Rafael Rodríguez és Antoni Pallejá designerek által megálmodott modellek nemcsak a szemet gyönyörködtetik formaviláguknak köszönhetően, de magas színvonalú játékot biztosítanak, és a kiemelkedően jó anyagminőségnek és struktúrának köszönhetően hosszú évekig társaink lesznek a mozgásban és szórakozásban, a gasztronómiában, de akár a munkában, a tárgyalások során is.

1. Kültérre vagy beltérre?

Kültérre a You and Me családot (3 méret), az RS Folding, valamint az RS Stationary modelleket javasoljuk.

Beltérre: a fenti modellek mindegyike használható beltéren is, amennyiben viszont a You and Me típust dió/walnut vagy tölgy/oak asztallapokkal szeretnénk rendelni (a lábak is lehetnek dió vagy tölgy az iroko fa helyett), akkor már beltéri használatra javasoljuk ezt a modellt.

Ha igazán hosszú élettartamot szeretnénk elérni a kültéri asztalok tekintetében, mindenképpen javasoljuk a speciális védőtakaró használatát (Protective Cover) poliurethán bevonattal, ami megóvja az asztal felületét a por rárakódásától, az UV fakító hatásától, kiemelten a fekete felületű modellek esetében.

2. Csak pingpong vagy többfunkciós asztal?

Amennyiben étkező- ill. tárgyalóasztalként is használná asztalát, a You and Me családban érdemes gondolkodni. A mágneses, asztal alatt lehajtható tárolóban könnyűszerrel pihennek a pingpong kiegészítők (háló, ütők, labdák), mialatt az asztal egy hangulatos vacsora, vagy egy tárgyalás helyszíne éppen. Ez a modell könnyen „körbeülhető”, székek vagy padok segítségével.

3. Méret

Ha szabványos pingpong asztalméretben gondolkozunk (152.5 x 274 cm játékfelület), akkor a You and Me/Standard, az RS Folding ill. az RS Stationary asztalok jöhetnek számításba.

Ha kisebb méretre van szükség, akkor a You and Me/Medium (120 x 220 cm – ezen még kifejezetten élvezetes a játék), vagy a You and Me/Small (100 x 180 cm – ezt már inkább gyerekeknek javasoljuk játék szempontjából, étkezősztalként viszont ez sem kicsi).

A You and Me modellek esetében étkező/tárgyaló funkcióban a Standard esetében 10-12 fő tud kényelmesen az asztalhoz ülni, Medium esetében 8-10 fő, a Small esetében 6 fő.

4. Szín

Mindegyik HPL (magas minőségű High Pressure Laminate felületű, antibakteriális felületkezelésű) asztal rendelhető fehér vagy fekete színekben alapárban, feláras opcióként azonban bármilyen színben le tudjuk gyártatni egyedi kivitelben.

5. Mobilitás

Amennyiben fontos, hogy szezonon-, illetve használaton kívül ne foglaljon helyet az asztalunk, javasoljuk az összehajtható RS Folding modellünket.

Az összecsukás rendkívül könnyűszerrel kivitelezhető a professzionális mechanizmusnak köszönhetően, a komoly minőségű kerékrendszer pedig a legkülönbözőbb talajfelszínen is egyszerű mozgatást tesz lehetővé. Vannak, akik a félig felhajtott pozícióban egyedüli gyakorlásra használják az asztalt.

6. Irodai használat

Céges használat esetében szóba jöhet az egyedi színvilág választása, logók nyomtatása az asztalokra, igazodva a corporate megjelenési formákhoz, de több ügyfél kérésére süllyesztett elosztókkal (konnektorok, USB csatlakozók) gyártjuk a fúziós pingpong asztalokat.

7. Ülőkék, székek, padok

A You and Me fúziós pingpong asztalokhoz úgy válasszunk székeket, padokat, hogy azok étkezést követően vagy betolhatók legyenek az asztal alá, vagy félre tudjuk tenni őket, hogy ne zavarják a játékot. Az RS Barcelona kínálatából a You and Me padokat (ülésmagasság 45,4 cm, szélesség 50/120/160/180/220/285 cm, kültérre iroko fa és acél struktúrával) vagy az Ombra székeket (ülésmagasság 45 cm,acél váz kataforetikus felületkezeléssel) javasoljuk 8 féle színben.

 

8. Tisztíthatóság

A HPL felület rendkívül ellenálló és könnyedén tisztítható az étkezések után. Az iroko fa lábakat olajos felületkezeléssel tehetjük időtállóbbá.

Fenti tájékoztató letöltése pdf-ben: Hogyan válasszunk pingpongasztalt?

Gyártói árlista (nettó árak, szállítási díj nélkül) letölthető itt: Árlista

Egyedi árajánlatért kérjük írjon nekünk: info@fusiontables.hu