Csodaszép egyedi megoldás egy festői szépségű tó partján, Vas megyében

 

“Egy olyan asztalt kerestünk a borospincénkbe, ami funkcióját és megjelenését tekintve egyaránt illeszkedik a speciális és exkluzív környezethez. Lassan egy éve került telepítésre a részünkre gyártott egyedi modell. Szempont volt, hogy az átlagosnál időszakosan magasabb páratartalom miatt a legellenállóbb anyagokkal tervezzük meg az egyedi kivitelt. Így esett a választás a Metal Line fémvázas modellre, a víztaszító speciális biliárd posztóra (Iwan Simonis H2O/Tournament Blue), valamint a 3 darabból álló Saint Gobain edzett üveg asztallapokra, melyek egy speciális digitális nyomtatásnak köszönhetően egyedi grafikát kaptak: az asztallapok alulról fotózott borospalackokat ábrázolnak, valamint a saját kezű aláírásomat, amely a posztóval megegyező RAL színben került az üvegre. Az asztalunk tehát teljes mértékben egyedi dizájnnal készült, a mi speciális igényeinkre szabva.

A FUSION bőrpadok és bőrzsámolyok kecsesek, de rendkívül nagy teherbírásúak. 

Az asztal minden tekintetben beváltotta a hozzá fűzött reményeinket. 

Egyrészt számtalan nagyszerű játék és gasztro élmény főszereplője volt már eddig is. Mivel egy borospincében a sorrendiségnek nagy jelentősége van, arra azért ügyeltünk, hogy a borkóstolás – ha lehet – csak visszafogott mértékben előzze meg a játékot…😄!

Másrészt a pincébe először belépő vendégeinket kivétel nélkül elkápráztatta kivételesen egyedi és igényes megjelenésével.

A szállító kapcsán nagyon kellemes érzés számunkra, hogy a bemutatótermükben történt első találkozást követően mindvégig őszinte érdeklődést és segítő szándékot tapasztaltunk. A megrendelést követően a vállalásukat precízen teljesítve a kapcsolat akár véget is érhetett volna, de az azóta váltott néhány érdeklődő telefon csak megerősíti bennünk, hogy az ügyfél elégedettséget valóban fontos értéknek tekintik.”

 

P. L., ügyfél